zaterdag 22 oktober 2011

Magnolia Sweet Christmas Dreams

Hallo allemaal,
Eindelijk kan ik weer wat op mijn blog plaatsen was er lang mee bezig geweest om alles weer op zijn plaatst te krijgen en doordat ik nu een nieuwe computer heb moest ik alles overzetten van de oude naar de nieuwe computer pffff dat was ontzettend veel werk en toen kon ik niet meer op mijn blog komen en vandaar dat ik jullie hulp had ingeroepen waarvoor mijn hartelijk dank en nu kan ik dan ook eindelijk weer bloggen. 
Deze kaarten van de Sweet Christmas Dreams collectie had ik al een aantal dagen klaar liggen en dit zijn ze geworden.                                            Graag wil ik nogmaals aan jullie vragen of iemand weet waarom deze teksten zo raar staan zo kris kras en niet netjes onder elkaar waar en hoe moet ik dit instellen?

Ben benieuwd wat jullie van mijn kaarten vinden:)
Groetjes Gea

7 opmerkingen:

 1. Hi Gea, wat zijn je kaarten weer prachtig meis.... Ik ben even sprakeloos, zo mooi zijn ze weer geworden!
  Ik kan je helaas niet helpen aan die instelling... Ik heb dit niet eerder gezien/meegemaakt...Lieve groetjes,Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zeg wat een hoop kaartjes. En allemaal zo mooi.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tjonge, jij hebt niet stil gezeten! Ik vind ze stuk voor stuk superleuk.
  En ik zie geen rommelige teksten hoor, alles staat keurig zoals het hoort.... Helaas ben ik een digibeet, dus ik kan je helaas niet helpen.

  Groetjes, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Gea ik vind ze super mooi gemaakt, en die kleuren zo goed bij elkaar gezocht.
  Groetjes Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi Gea, Je maakt altijd van die schitterende kaarten.

  En i kzie geen kromme teksten hoor.

  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kerstkaartjes zijn allemaal erg mooi Gea, stuk voor stuk. En fijn dat je weer een bericht kan plaatsen, helaas kan ik je ook niet helpen, maar ik zie ook niets vreemds aan je tekst.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Gea,

  Wat ben jij druk bezig geweest zeg om ook nog al die kaarten te maken. Ze zijn echt allemaal even goed gelukt. Gaaf hoor.

  Ik denk dat je bedoelt dat je tekst op centreren staat. Je zinnen worden dan vanuit het midden opgebouwd in plaats vanaf links. Als het goed is kun je dat met 1 druk op de knop (in de balk boven de tekst) veranderen.

  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi,wat leuk dat je langs komt op mijn blog en ik vind het altijd leuk als je een berichtje achterlaat. Berichten zijn erg leuk om te lezen. Vind je mijn kaarten mooi, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.
Groetjes Gea