dinsdag 26 april 2011

Diverse kaarten en een koopje geplaatst

Hallo dames,

Ik ben er nog wel hoor,ben erg druk geweest de laatste tijd we hebben een complete nieuwe slaapkamer gekocht en toen een paar dagen op vakantie en voor Pasen waren we al weer terug en voor die tijd had ik deze kaarten al gemaakt maar nog niet geplaatst.

Deze kaart is gemaakt met Nestabilities Labels Ten en hier een magnolia uit de butterfly collectie de bloemen zijn van Crealies weet niet meer welke papierlijn dit is.
Dit kaartje hieronder heb ik met het prachtige papier van Maja Design gemaakt hierbij heb ik een Creatables van Marianne Design bij gebruikt.

Hier nog eentje met het prachtige papier van Maja Design maar nu een jongen erop die ook uit de Butterfly collectie komt.

En hier een weer eentje met het prachtige papier van Maja Design maar nu in een Easel model, het grasrandje is van een pons van Martha Stewart en ook weer de Creatbles van Marianne Design bij gebruikt de tekst heb ik ergens gevonden op internet bij iemand maar bij wie..??

Ben op dit moment lekker bezig met een taart projekt dat is een plateau met 3 etages waar taartjes op komen zodra ik hem klaar heb zien jullie het resultaat ervan, en vanaf morgen tot half mei krijg ik diverse onderzoeken van mijn schouder, elleboog en pols/hand want het is nog steeds niet goed sinds ik gevallen ben vorig jaar september toen ik de schouder uit de kom en onder de kogelkop gebroken had. Nu gaan ze de spieren en zenuwen onderzoeken naar een beknelling want ik vooral snachts het meeste last van tintelingen in de hele arm.
Groetjes Gea

9 opmerkingen:

 1. hoi gea,
  wat een prachtige kaarten heb je weer gemaakt.
  groetjes diana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat ontzettend mooi allemaal wat je gemakat hebt, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi gea,
  wat een prachtige kaarten heb je gemaakt supper
  groetjes
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende kaarten allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooie kaartjes heb je weer gemaakt Gea,prachtig!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Gea,
  Ben weer even bij je langs geweest en ik vind je kaarten allemaal even prachtig gemaakt, mooie kleuren en ook die creatables zijn super.
  Sterkte met je onderzoeken.
  lieve groeten Jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi Gea super mooie kaarten heb je gemaakt meis
  ben benieuwd naar je taart !

  succes met de onderzoeken !

  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Gea,
  ik kwam hier viavia terecht en ik heb je blog doorgebladerd en daar enorm van genoten. Je maakt prachtige kaartjes, helemaal mijn smaak. Ik heb me aangemeld als volger. ;)
  Groetjes, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Gea

  Wat maak jij leuke kaarten zeg.
  Ik heb eens lekker op je blog rond gekeken.
  Super hoor.

  Groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi,wat leuk dat je langs komt op mijn blog en ik vind het altijd leuk als je een berichtje achterlaat. Berichten zijn erg leuk om te lezen. Vind je mijn kaarten mooi, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.
Groetjes Gea